Adsolut overgenomen door Wolters Kluwer Tax & Accounting   

Wolters Kluwer Tax & Accounting in België heeft vandaag de overname van Adsolut bekendgemaakt. Met de acquisitie verstevigt Wolters Kluwer zijn positie als marktleider in België in software voor accountants en boekhouders, en in het kmo-segment.

Voor Adsolut oprichter Marc Mommen, die net als zijn team de overstap maakt naar Wolters Kluwer, “is de expertise en sterkte van de groep Wolters Kluwer cruciaal om het potentieel van de Adsolut oplossing te realiseren. We kijken ernaar uit om onze klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden.”

Adsolut is de voorbije jaren erkend als een van de snelst groeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast 50. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 door Marc Mommen, heeft Adsolut een sterke reputatie uitgebouwd in accounting, ERP en practice management software.

“Met de acquisitie versterken we ons aanbod met cloud functionaliteiten en mobiele oplossingen”, zegt Ronny De Goedt, Managing director Wolters Kluwer Tax & Accounting in België. “Samen met Marc Mommen en het Adsolut team blijven we inzetten op innovatie om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien kunnen we sneller een betere online samenwerking mogelijk maken tussen boekhouders/accountants enerzijds en kmo’s anderzijds.” 

De overname heeft in de praktijk geen impact voor de klanten van Adsolut. Zij kunnen hun vertrouwde oplossing blijven gebruiken en kunnen zoals steeds terecht bij ons team.  

Met vragen kan u hier terecht.

 

 

Slechts één applicatie voor alle processen...

 

adsolut®, opgericht door Marc Mommen, levert en implementeert software voor de KMO (klein, groot of starter) ter ondersteuning van diverse processen: relatiebeheer, aankoop- en stockbeheer, verkoop, kassa en nog veel meer…

Voor accountantskantoren en bedrijfsrevisoren biedt adsolut® de mogelijkheid de gegevens betreffende de klanten en prijsafspraken piekfijn te beheren. Vervolgens worden de prestaties snel en eenvoudig geregistreerd en gefactureerd.

adsolut® KMO-beheer, adsolut® Kantoorbeheer en adsolut® Boekhouding zijn gebruiksvriendelijke standaardoplossingen die we indien nodig, mits configuratie, aanpassen aan de processen binnen het bedrijf of kantoor.

Wij verlangen geen begininvestering voor de software maar een maandelijks bedrag per gebruiker. De software wordt geïnstalleerd waar u dat wenst. Op je eigen server of in de 'cloud'.


Belgian Technology Fast50

Adsolut snelste groeier in Limburg en 23ste nationaal in de Deloitte Technology Fast50.
"We waren vorig jaar al genomineerd, deze tweede keer is evenzeer een aangename verrassing en een erkenning naar onze mensen en daar zijn we allen fier op. We willen gewoon de beste zijn en samen met onze klanten klaar zijn voor de toekomst", aldus Marc Mommen.

KMO beheer
alles in één pakket
boekhouding
conform de wettelijke verplichtingen
kantoorbeheer
oplossingen voor accountantskantoren
webshop
volledig geïntegreerd